وصفه سهله للحلاوه الفوليه
المكونات والطريقة
سوداني مقشر1كوب
فانيليا
ربع كوب سكر
ربع كوب ماء
ربع كوب عسل جلوكوز
الطريقه
فى حله على نار هاديه وحطى فيها المايه مع عسل الجلوكوز مع السكر مع الفانيليا لحد مايكرمل معاكى بدون ماتاخد لون
يعنى لمده 5الى8 دقائق بظبط وبعدين بنضيف السودانى مع التقليب
ونرفع من على النار وبعدين نبتدى نفرد
السودانيه على كيس او الرخامه مدهونه زيت خفيف تفرديها بالنشابه السمك المناسب وتسيبيها لمده ربع ساعه عشان تبرد وبعدين تقطعيها وتقدميها لكل الاسره
ممكن تعملى نفس المقادير بالسمسم او الحمص او اى مكسرات تحبيها
الهنا
0 comments:
Post a Comment