ورقة لحمة بالفرن

Posted by Unknown On Tuesday, June 23, 2015 0 comments
ورقة لحمة بالفرن

ورقة لحمة بالفرن

المكونات
كيلو لحمة بتلو شرايح او مكعبات صغيرة
ببطاطس وفلفل وجزر وبصل وطماطم وكوسه
بتجيبوا الخضار وتقطعوه مكعبات بس مش صغيره اوى ولا كبيره اوى والجزر الجزر تقطعوه اربعه ويبقى الحلقات بتاعته مش تخينه ولا رفيعه متوسطه عشان تستوى كويس والكوسه اربعه برضه والفلفل والبصل شرايح والتوم شرايح والطماطم مكعبات
تتبلوا الخضار واللحمه بملح وفلفل وشطه وكمون وجنزبيل بودره وثوم مهروس وممكن تحطوا بهارات لحمه
تجيبوا الصينية وتحطوا فيها ورق فويل وتدهنوا الورق زيت خفيف وتحطوا جواه اللحمه والخضار وتحطوا شوية زيت عشان يطلع الخضار فيه لمعة مش مطفى وتحطوا ربع كوباية ميه ومتقلقوش هو الخضار هينزل ميه وهيستوى
وتقفلوا الورق كويس وتدخلوها الفرن على درجة حرارة عاليه و بعد ساعه طلعوا الصينية وافتحوا الورقه وشوفوا اللحمه والخضار استوت ولا لسه محتاجه شويه ولو عاوزه تخليها تاخد لون بعد ما تستوى افتحى الورق ودخليها تحت الشوايه تاخد لون


0 comments:

Post a Comment