المكونات
10 بيضات
300 جرام دقيق
كوب سكر بودره
باكو بيكنج بودر
باكو فانيليا
- نضع البيض مع الفانيليا على السكر ويضرب جيدا حتى يصبح فاتح اللون ويصبح هاش جدا
- يوضع الدقيق مع البيكنج بودر ويضاف الى البيض شويه شويه ويقلب بخفه
- توضع الكيك فى الصاج به ورقه زبدةوتفرد جيداتوضع فى الفرن لمده20دقيقه
_بعد ان تخرج الكيك من الفرن ينزع القشره الجافه منها وش الكيكه
_وتقطع مربعات حسب الرغبه
التزين
شرائح الاناناس
كريز مسكر
فرمسيلى
كريم شانتىه
وضع الكريم شانتى على كوب ماء مثلج ويضرب جيدا الكريم شانتىه يدهن كل شريحه من الكيك بالشربات ويكون خفيف ويدهن كل قطعه من الكيك بطبقه رقيقه من الكريم شانتىه نكمل ال3طبقات ونفردالكريمه على الوش ونعمل شكل زجزاج باستخدام البلاستكه المشرشره ندخلها التلاجه شويه ساعه لتتماسك مش الفريزرثم لما تطلع من الثلاجه تقسمى الجاتوه حسب رغبتك بالتساوى نزين كل قطعه لوحدها حسب الرغبه بوردات الكريمه والكريزوقطع الفاكهه وبشر الشيكولاته والفارمسيل
0 comments:
Post a Comment