دجاج بسويت شيلى سوس
المكونات والطريقة
هايله وخصوصا مع الفراخ طريقتها بسيطه * صدر فرخه يعنى نص فراخ بدون جلد وعظم* تبلتها ملح وفلفل ابيض وبعدين فى قطعه زبده شوحتها على النار وشيلها من الطاسه واركنيها على جنب
الاهم مرحله الصوص
فى طاسه تانيه معلقه بصل مفروم ومعلقه كرفس مفروم ومعلقه صغيره ثوم مفروم هتشوحيهم فى معلقه كبيره زيت و تجهزى معلقه شطه وفنجان هوت صوص الشطه السائله وفنجان كمان كاتشب ومعلقه صغيره سكر بنى مع فنجان مايه وانزلى بيهم فى الطاسه وحطيى الفراخ تكمل تسويه فى الصوص ده وواعملى جنبها أرز بسمتى ساده
وبالهنا والشفا
0 comments:
Post a Comment