كشك بالفراخ
المكونات والطريقة
من الأكلات اللي بنحبها فالشتاءو سهله نسلق فرخة مع بوكيه
جرنيه
وحبهان وقرنفل وملح وفلفل
نحضرمعلقة كبيرة سمنة بصلة كبيرة* نص كوب رز*2معلقة كبيرة
دقيق* علبه صغيره زبادي
حمرى البصل في السمنة لحد مايبقى لونه دهبي نشيل جزء من
البصل بعيد ونحط 3كوب من
شوربة الفراخه على بقية البصل ولما تغلي نحط الرز ونسيبه
10دقايق على نار هادية لحد مايستوي
ندوّب الدقيق مع الزبادي ونحطهم بالتدريج عالرز واحنا بنقلب لحد
مايكون زي الباشميل ونطفى النار
ونقطع الفراخ المسلوقة في طبق التقديم وعليها الكشك وباقى
والبصل المتحمر على الوش من فوق
البصل بعيد ونحط 3كوب من
شوربة الفراخه على بقية البصل ولما تغلي نحط الرز ونسيبه
10دقايق على نار هادية لحد مايستوي
ندوّب الدقيق مع الزبادي ونحطهم بالتدريج عالرز واحنا بنقلب لحد
مايكون زي الباشميل ونطفى النار
ونقطع الفراخ المسلوقة في طبق التقديم وعليها الكشك وباقى
والبصل المتحمر على الوش من فوق
وبالهنا والشفا
0 comments:
Post a Comment