طريقة كشك بالفراخ

Posted by Unknown On Thursday, January 14, 2016 0 comments
كشك بالفراخ

كشك الماظ بالفراخ

المكونات والطريقة

من الأكلات اللي بنحبها فالشتاءو سهله نسلق فرخة مع بوكيه 

جرنيه

وحبهان وقرنفل وملح وفلفل


 نحضرمعلقة كبيرة سمنة بصلة كبيرة* نص كوب رز*2معلقة كبيرة 

دقيق* علبه صغيره  زبادي 

حمرى البصل في السمنة لحد مايبقى لونه دهبي نشيل جزء من

البصل بعيد ونحط 3كوب من

شوربة الفراخه على بقية البصل ولما تغلي نحط الرز ونسيبه 

10دقايق على نار هادية لحد مايستوي

 ندوّب الدقيق مع الزبادي ونحطهم بالتدريج عالرز واحنا بنقلب لحد 

مايكون زي الباشميل ونطفى النار

  ونقطع الفراخ المسلوقة في طبق التقديم وعليها الكشك وباقى

والبصل المتحمر على الوش من فوق


وبالهنا والشفا

0 comments:

Post a Comment