طريقة السويسرول

Posted by hanaa On Monday, September 28, 2015 0 comments
 السويسرول

 طريقة السويسرول

المكونات وطريقة التحضير


نجيب 5 بيضات 
كوب سكر بودرة
فانيليا ومعلقة خل
كوب دقيق+ معلقتين كاكاو
 معلقة نشا
معلقة بيكنج باودر
معلقتين لبن بودر

الطريقة

في الخلاط نحط البيض والفانيليا والخل
*ونضربهم دقيقة
*وبعدين السكر البودرة ونضرب كمان دقيقة
*وبعدين لبن بودره ونضرب كمان دقيقة
*وبعدين المكونات الجافة المنخولة ونضرب اخر دقيقة
ونكون خلصنا ضرب نحط الخليط في الصينية ونحطها فى الفرن تقعد ربع ساعة تقريبا
ونطلعها ونقلبها على ورق زبده ندهنها شربات علشان تكون طريه معانا شويه واحنا بنلفها وبعدين حطى مربى اللى تحبيه ونلفها وندخلها التلاجة ساعة علشان تشرب من الشربات والشربات بيكون ربع كوب ميه ومعلقه كبيره سكر 
وبعدين نطلعها ونحشيها وبعدين نلفها باننا نحط فويل او ورق زبده تحت الكيك وبعدين نمسك طرف الورق ونحط ايدنا على الكيك منسحب الورق بخفه هتتلف معانا وبعدين نقفل الورق عليها كويس ونحطها فى الثلاجه ساعه وبعدين نقطعها

بالهنا والشفا جربيها


0 comments:

Post a Comment