طريقة عمل تارت الكيوى

Posted by hanaa On Saturday, September 26, 2015 0 comments
تارت الكيوى

تارت الكيوى

المكونات والطريقة


200 جرام دقيق

60 جرام سكر بودره

1 بيضه يفضل حجمها صغير او بلدى

125 جرام زبده

معلقه فانيليا

3حبه كيوى مقشره ومقطعه حلقات 

كريم باسترى ممكن جاهز من السوبر ماركت بورده واعمله

كوب الكريم باسترى بياخد كوب ونصف لبن حليب او ماء بارد ومن غير سكر لانه فيه السكر بتاعه 

 وبنضربهم كويس مع بعض لحد مايتجانسوا مع بعضهم

طريقه العمل

اضربى الزبده مع السكر البودره يدوى لحد متبقى هشه وبعدين بنزل بالبيضه عليهم مع التقليب 
 الضرب المستمر ثم الفانيليا والدقيق لحد متعمل معاكى عجينه متماسكه بعدين بقسم العجينه 
 وبعدين بفرد العجينه فى الصينيه بتاعت البسبوسه او البيتزا وبعمل لها اطراف فى جوانب 
الصينيه سمك حوالى نصف سم وبعدين بخرمها بالشوكه قبل مدخلها الفرن على درجه حراره 180 
لمده ربع ساعه بعد متخرج من الفرن بسيبها تبرد وبعدين بحط الكريم باسترى على كل الصينيه 
وبعدين برص كل حلقات الكيوى بشكل جميل على التارت وتحطيها فى الثلاجه واقدمها لو هتعملى اتنين نفس الحجم اللى فالصوره ضعفى المقادير

وبالهنا والشفا جربيها وقومى اعمليها

0 comments:

Post a Comment