شيش الفراخ بالزبده والليمون
المكونات والطريقة
نصف كيلو اوراك فراخ متقطعه مكعبات كبيره
عيدان شيش خشب منقوعه فالمايه قبلها
التتبيله اعمليها كويس خالص
*ربع كوب خل مع معلقتين كبار زيت زره او زيت زيتون*
*ملح وفلفل اسود*
*معلقه صغيره كركم*
*معلقه صغيره كزبره ناشفه*
*معلقه كبيره مسطرده*
*معلقه صغيره ثوم بودره*
*معلقه صغيره جنزبيل بودره*
*معلقه صغيره بابريكا*
*معلقه صغيره زعتر بودره*
*معلقه كبيره معلقه صغيره شطه بودره*
كل المكونات هتقلبيه مع بعضه وتتبلى بيه شيش الفراخ لمده 5ساعات على الاقل لحد ما التتبيله كلها تتشرب
معاكى بعدين هتشوى الشيش عادى على الجريله الفحم او الكهربا او صينيه او طاسه
بعدين هتجيبى 4 معلقه كبيره زبده مع نصف كوب صغير عصير ليمون وبعد ماتسوى الفراخ
ويكون سخن هتحطى الزبده مع الليمون وتقفلى عليهم بحيث ان الزبده تسيح معاكى على الفراخ مع البطاطس المحمره الذيذه
وتقدميه بالشكل ده وبالهنا والشفا جربيها
0 comments:
Post a Comment