سمبوسك بحشوات مختلفة
المكونات
خمس كوب دقيق
خمس بيض مخفوقة
نص كوب زبدة لينة
ملعقة صغيرة ملح
كوب الا ربع ماء دافئ أو حليب حسب الرغبة
*للحشو*
* جبنة كريمة*لحمة مفرومة معصجة*اوفراخ مكعبات صغيره معصجه*
جبنة بيضاء خفيفة الملح مهروسة مع ملعقة صغيرة نعناع مجفف وملعقة كبيرة لبن زبادى
أو خضار مشكل مطبوخ
أو شاورما لحم أو فراخ
اللى تحبيه احشى بيه
اللى تحبيه احشى بيه
الطريقة
احلطى الدقيق والملح مع الزبدة ثم يضاف لها البيض وتعجن مع بعض ثم يضاف الماء الدافئ أو الحليب
بالتدريج شويه ثم شويه وتعجن وهكذا حتى تنعم وتصبح لينة وغير ملتصقة باليد
قد لا نستخدم كمية السائل كلها تبعا لنوع الدقيق
تتركيها لتستريح مدة تلت ساعه ثم تقسم إلى قطع متساوية الحجم وتفرد كل قطعة على شكل اومستطيل طويل وتعملى شكل مثلث او دائرة
وتحشى بالحشوة المفضلة تحمر فى زيت غزير وتقدم دافئة
بالهنا والشفا جربيها هتعجبك
0 comments:
Post a Comment