الفراخ المارينجو
المكونات والطريقة
كيلو صدور فراخ شرائح
3 كوب عصير طماطم
معلقه كبيره معجون صلصه
بصله كبيره مفرومه
معلقه ثوم مفروم
نصف كوب زيتون اسود
نصف كوب زيتون اخضر
نصف كوب مشروم
ربطه كزبره خضرا مفرومه
ملح وفلفل اسود
معلقه كزبره ناشفه
1 طماطم مكعبات
معلقه صغيره زعتر بودره
الطريقه التحضير
جهزى طاسه على النار فيها شويه زيت قليل وبعدين نتبل صدور
الفراخ بالملح والفلفل والزعتر وبعدين ناخد الفراخ سوتيه على
الوجهين ونشيل الفراخ من الطاسه ونركنها بعيد لانها هتكمل
تسويه مع الصوص اللى هنجهزه فى حله على النار فيها
شويه زيت بعدين هنضيف البصل المفرم ونقلب كويس لحد مالونه
يصفر بعدها بنضيف الثوم والمشروم ونقلب كويس وبعدها معجون
الصلصه والكزبره الناشفه مع التقليب بعدهابنضيف عصير
الطماطم والزيتون ونسيب كل الصوص يغلى مع بعضه بعدين
هضيف الفراخ عشان تكمل تسويه فى الصوص ونتبل بالملح
والفلفل
والزعتر ونضيف اخر حاجه الطماطم المكعبات والكزبره الخضرا
ونقدمها مع اسباجتى او ارز وجمليها خضروات زى متحبى
وبالهنا والشفا جربيها
0 comments:
Post a Comment