شاورمة لحمه
المكونات والطريقة
نص كيلو لحم مقطع رفيعه جدا
التتبيله
بصلتين مقطعه جوليان
نص كوب من الخل
نص كوب من الزيت
معلقه كمون مطحون
علبه زبادى صغيره
نص كوب طحينه خام
معلقه كبيره زعتر
معلقه صغيره قرفه
7 حبه قرنفل
معلقه حبهان بودره
معلقه صغيره جنزبيل
ملح وفلفل اسود
معلقه كبيره كزبره ناشفه
بشر جوز الطيب
الطريقه
هحطى فى الخلاط كل مكونات التتبيله وهضربهم كويس خالص لحد ما تتخلط المكونات مع
بعضها بعدين هضيفها على شرائح اللحمه وهسيب اللحمه فى التتبيله لمده 4ساعات على الاقل فى الثلاجه وبعدين
هقطع طماطم مكعبات حزمه بقدونس مفرومه وفى طاسه كبيره هتكون سخنه جدا عشان اللحمه متنزلش مايه
وفيها شويه زيت صغيرين او سمن حطى الشاورمه وقلبى كويس لحد متستوى معاكى وبعدين هضيف
الطماطم والبقدونس المفروم واجهز احلى سندوتشات مع بطاطس محمره وطماطم وخيار ومخلل
وبالهنا والشفا جربيها
0 comments:
Post a Comment