طريقة عمل البصاره المصريه

Posted by hanaa On Sunday, September 27, 2015 0 comments
البصاره

البصاره



المكونات


نص كيلو فول مدشوش
 حزمة بقدونس
 حزمة كزبرة
 حزمة شبت
 4 كوب ماء
 ملعقة ملوخية ناشفه
ملعقة كمون
 ملعقة كزبرة ناعمة
 5 فص ثوم
 بصلة مكعبات
  قرن فلفل حار
 بصلة شرائح مع معلقتين زيت وفص ثوم مفروم وشوي كزبره دول هيكونوا للتقليه

الطريقه

نضع الماء على النار ثم نضع عليه الفول المدشوش ولازم يكون منقوع 3ساعات من قبلها ثم نضع الخضره 

والملوخيه والتوابل والفلفل الحار والبصل والثوم ونتركها تتسلق ثم نضربها فى الخلاط ونضعها 

فى الحله تانى على النار ونتبلها بالملح والفلفل

وفى طاسه فيها الزيت نحمر البصل مع الثوم والكزبره ونضع البصاره فى طبق التقديم والتقليه على
 الوجه  
 وبالهنا والشفا

0 comments:

Post a Comment