البصاره
المكونات
نص كيلو فول مدشوش
حزمة بقدونس
حزمة كزبرة
حزمة شبت
4 كوب ماء
ملعقة ملوخية ناشفه
ملعقة كمون
ملعقة كزبرة ناعمة
5 فص ثوم
بصلة مكعبات
قرن فلفل حار
بصلة شرائح مع معلقتين زيت وفص ثوم مفروم وشوي كزبره دول هيكونوا للتقليه
الطريقه
نضع الماء على النار ثم نضع عليه الفول المدشوش ولازم يكون منقوع 3ساعات من قبلها ثم نضع الخضره
والملوخيه والتوابل والفلفل الحار والبصل والثوم ونتركها تتسلق ثم نضربها فى الخلاط ونضعها
فى الحله تانى على النار ونتبلها بالملح والفلفل
وفى طاسه فيها الزيت نحمر البصل مع الثوم والكزبره ونضع البصاره فى طبق التقديم والتقليه على
الوجه
وبالهنا والشفا
0 comments:
Post a Comment