بسكويت جوز الهند
المكونات والطريقة
*100 جرام زبدة*
*100 جرام دقيق*
*150 جرام سكر بودرة*
*2بياض بيض*
*200 جرام جوز الهند*
* فانيليا*
*الطريقه *
فبوله وتحطى فيها السكر البودره مع الزبده وتدعكيهم كويس خالص لحد ماالزبده
مع السكر تبقى كريمى هتضيفى بياض البيض مع التقليب وبعدين الفانيليا وجوز الهند وتقلبى كويس خالص
فالاخر تضيفى الدقيق لحد ماتعمل معاكى عجينه متجانسه هتحطيها فى الثلاجه لمده ربع ساعه
عشان تتماسك وتكون سهله التشكيل وهتشكليها كرات صغيره وفى صاج مدهون زبده او
سمنه وترصيهم جنب بعض وبشوكه تضغطى على كل كره من الكرات هتطلع
معاكى بالشكل الجميل وبعدين فى الفرن على درجه حراره 180 لمده من 20 الى 25 دقيقه
وتقدميها بعد ما تبرد خفيف ولذيذ مع شاى وحليب وعلى الفطار
وتقدميها بعد ما تبرد خفيف ولذيذ مع شاى وحليب وعلى الفطار
بالهناوالشفا جربيها
0 comments:
Post a Comment