سندوتشات الفراخ الكرسبى
المكونات والطريقة
حضرى صدرين فراخ بدون جلد او عظم هتقطعيهم شرائح وبعدين تتبليهم
بمايه بصل مع ملح وفلفل ومعلقه مسطرده
وهاتى 2 كوب دقيق وحطى على الدقيق معلقه كبيره نشا ومعلقه جنزبيل بودره وكمان ثوم بودره
وبصل بودره وزعتر كمان وملح وفلفل وشويه كركم صغيرين جدا ولو حبها سبايسى هتحطى شطه
بودره وبعدين خدى نص كميه الدقيق حطى عليها مايه وقلبيها لحد ماتبقى عجينه سايله او زى قوام
البشاميل هتحطى فيها الفراخ وبعدين نص كميه الدقيق التانيه تاخدى فيها الفراخ بعد العجينه
وفى زيت سخن وغزير تبتدى تقلى الفراخ وتجهزى العيش مع الخص والطماطم والخيار المخلل وبطاطس محمره
وبالهنا والشفا جربيها هتعجب كل الاسره
0 comments:
Post a Comment