بسكويت مالح

Posted by Unknown On Friday, May 8, 2015 0 comments

بسكويت مالح



المكونات 
200 جرام زبده بدرجه حراره الغرفه 
100 جرام جبنه بارميزان مبشوره 
1 معلقه روزمارى مفروم 
1 ونصف كوب دقيق 
1 بيضه مخفوقه محتاج نصها بس
نصف معلقه صغيره بيكنج بودر
ونصف معلقه صغيره ملح 

الطريقه  
الاول سخنى الفرن بتاعك على درجه 180 
وبعدين هتخطى الزبده وعليها الروزمارى والجبنه قلبيهم كويس اوى مع بعض 
والملح وتقلبى كويس اوى وبعدين تنزلى بالدقيق والبيض والبيكنج وتقلبى كويس جدا وبعدين تسيبى كل ده العجينه ترتاح لمده نص ساعه 
هتجهزى صاجات الفرن وتفردى العجينه بتاعتك رفيع جدا لانه لسه حجمه هيزيد هتقطعيه حسب مانتى عايزه وتدخليه الفرن لمده 10 دقائق او لحد ماياخد اللون الدهبى تقدرى بقى تشكلى منه باكتر من طعم زى ما انا عامل كده بالسمسم والكمون وممكن بالزعتر او حبه البركه وبالهنا والشفا 


0 comments:

Post a Comment