المكونات
200 جرام زبده بدرجه حراره الغرفه
100 جرام جبنه بارميزان مبشوره
1 معلقه روزمارى مفروم
1 ونصف كوب دقيق
1 بيضه مخفوقه محتاج نصها بس
نصف معلقه صغيره بيكنج بودر
ونصف معلقه صغيره ملح
الطريقه
الاول سخنى الفرن بتاعك على درجه 180
وبعدين هتخطى الزبده وعليها الروزمارى والجبنه قلبيهم كويس اوى مع بعض
والملح وتقلبى كويس اوى وبعدين تنزلى بالدقيق والبيض والبيكنج وتقلبى كويس جدا وبعدين تسيبى كل ده العجينه ترتاح لمده نص ساعه
هتجهزى صاجات الفرن وتفردى العجينه بتاعتك رفيع جدا لانه لسه حجمه هيزيد هتقطعيه حسب مانتى عايزه وتدخليه الفرن لمده 10 دقائق او لحد ماياخد اللون الدهبى تقدرى بقى تشكلى منه باكتر من طعم زى ما انا عامل كده بالسمسم والكمون وممكن بالزعتر او حبه البركه وبالهنا والشفا
0 comments:
Post a Comment