فطيرة التفاح
المكونات
كوب2 ونص دقيق**كوب زبدة باردة **معلقة سكر**رشة
ملح**نص كوب ميّه باردة.
نخلط الدقيق مع السكر والزبدة والملح باليد وبعدين نزود
الميّه بالتدريج لحد مالعجينة تتماسك ونلفها بالبلاستيك ونحطها
في التلاجة نص ساعة.
**الحشو **
تفاح5 (شرايح)**نص كوب سكرابيض
معلقة كبيرة دقيق** معلقة قرفة** رشة جوزة الطيب
عصير ليمونة
معلقة زبدة باردة
سخنى الفرن حرارة عالية ونفرد نص العجينة في صينية
هانقلب التفاح مع الدقيق والسكر وبقية المكونات ونرصها
عالعجينة المفرودة في الصينية ونجيب نص العجينة التاني ونفرده
وتقطعيه شرايح و نضفره بالطريقة اللي شيفاها
فالصوره ونغطي بيه التفاح وندخلها الفرن لمدة 45دقيقةلحد
الوش يحمر ونقطعها بعد ماتبردوتقدميه
0 comments:
Post a Comment